Juli, 2020

tors23jul18:15INTRODUKTION - Teknikens underCamilla Lundberg & Sara Parkman18:15 Evenemangstyp:INTERVJUER OCH STUDIOSAMTAL,Tematiska konserter och evenemang,ZOOM-evenemang

Om evenemanget

Camilla Lundberg introducerar kvällens konsert. Sara Parkman samtalar med Rasmus Fleischer om dagens tekniksprång och hur den påverkar kulturen.

Rasmus Fleischer är forskare i ekonomisk historia vid Stockholms universitet. Han skriver även för Expressens kultursida och i olika kulturtidskrifter samt spelar i ensemblen Vox Vulgaris. Just nu arbetar han på en bok som återvänder till delvis samma frågor som ställdes i debutboken Det postdigitala manifestet.

Här kan du se både introduktionen som börjar kl 18.15 och konserten som börjar kl 19:

UPPLEV KONSERTEN VIA ZOOM

Här kan du först lyssna på försnack med intervjuer och introduktion av dagens tema. Sedan kan du under själva konserten hoppa mellan musikers egna kameror för att kunna vara mitt i ensemblen under deras olika insatser. Du kan också mingla i foajén i pausen (och kanske träffa några att samtala med en stund) och sedan vara med på eftersnack med artisterna efter konserten.

https://us02web.zoom.us/j/89751079370

Tid

(Torsdag) 18:15